torsdag den 21. juni 2012

Guide til warm-up-dagene på Roskilde

Når man allerede først på ugen har udbrudt de samme dumheder i lejren tilpas mange gange, kan det til tider være nødvendigt at slæbe sig selv og nogle øl med ind på festivalområdet, hvor musikken også spiller fra søndag til onsdag. Det gælder i særdeleshed for mine egne naboer og lejrfrænder.

Med betænksomhed og elskværdighed giver jeg derfor en oversigt over nogle af de bands, jeg selv har i sinde at besøge. Så kan man tage det som en anbefaling og ledsage mig - eller få et velfortjent pusterum i en campingstol, hvis armlæn er lige så solidt som min evne til at sige nej til øl under EM.

Ikke en eneste af kunstnerne herunder spiller på Apollo Countdown, så du må en tur forbi Pavilion Junior for at høre, om nogen af nedenstående har potentiale til at blive morgendagens stjerner. De kursiverede er boblere.

Søndag d. 1. juli

Mandag d. 2. juli

Tirsdag d. 3. juli

Onsdag d. 4. juli

Og er du til Mew, kan du blive på Pavilion Junior til kl. 22, hvor norske Team Me spiller. På netop det tidspunkt er jeg ret sikker på, at jeg har travlt med noget andet!

The Burdy Durfs støjer om mandagen: