torsdag den 31. august 2017

Hate the police

Altså, jeg har ikke noget problem med politiet. Så er vi da trods alt nogen med samme dialekt her i hovedstaden, hvor kloak ellers både siges og staves "kloark" ved siden af alt det andet lort, der lukkes ud.

For 25 år siden var Reading Festival overstået, og den havde nogle af tidens største rocknavne på plakaten. 


Søndag var beskidt, og Mudhoney livedebuterede med "Suck You Dry", og sættet blev afsluttet med Dicks-nummeret "Hate the Police".


Selv om mægtige Nick Cave, der turnerede med Henry's Dream, denne dag også var programsat, var hovednavnet Nirvana. Der svirrede ellers rygter om, at de ikke ville spille alligevel, og sågar at Kurt Cobain var død.

Koncerten blev indledt af en smule fra Bette Midlers "The Rose", inden "Breed" for alvor satte gang i løjerne. Kurts kone var blevet hængt ud i pressen, så han dedikerede "All Apologies" til hende og hans 12 dage gamle datter, mens han fik publikum til i kor at råbe "Courtney, we love you".

Storhittet "Smells Like Teen Spirit" begyndte som Bostons "More Than a Feeling", før den gled over i det, der nok var et højdepunkt for mange festivaldeltagere.At Kurt - endnu - ikke havde trukket stikket til livet, kunne afsløres til dagens tidligere koncert med Melvins, hvor Kurt ses lurende bagerst på scenen fra ca. 1:35.I øvrigt var Ride næstøverst på lørdagsprogrammet, og i år var de en parentes på Northside i Århus. Sådan går det.