lørdag den 17. september 2011

Nye tider

I går var det store skiftedag, om man så i øvrigt synes om det eller ej. Og inden talen henfalder til indstuderet metervarekritik af urealistiske valgløfter, såkaldt u- og ansvarlig økonomisk politik und so weiter und so fort, vil jeg citere en kær venindes udsagn fra forleden: »Man siger ikke 'ad' til maden, før man har smagt den.«

Som jobsøgende, arbejdsledig - eller hvilken fin eufemisme, man nu foretrækker - holder jeg mig naturligvis orienteret om efterspørgslen på markedet.

Eksempelvis modtager jeg hver dag en mail fra Jobindex om nye stillinger inden for mine for øvrigt særdeles brede kompetenceområder.

Rom blev ikke bygget på én dag, bevares, men alligevel kunne jeg i går på hin solfyldte morgen ikke undgå at hæfte mig ved den mærkbare forandring:


Måske optimismen bare blomstrer? Måske vi bare lige skal give maden en chance og smage på den? Værsågod, der er serveret!