onsdag den 6. januar 2016

Hvad skal man forvente af Guns N' Roses' genforening?

I mange år har rockfans verden over hungret efter at se Axl, Slash og Duff på samme scene under det velkendte banner med pistoler og roser. Rygterne har svirret i lige så mange år, men hurtigere end Lars Løkke kan kalde velfærdsnedskæringer til fordel for skattelettelser for modernisering af den offentlige sektor, har enten Axl eller Slash udelukket muligheden. 


Derfor er det også en mindre sensation, at det nu - formentligt - kommer til at ske til april på festivalen Coachella, hvor også LCD Soundsystem, Ice Cube, Rancid, Sufjan Stevens, Beach House og Underworld pryder plakatens øverste part. For mange er det en våd drøm, der kun overgås af en genoplivning af Jimi Hendrix, der angiveligt går i opfyldelse.

Hvis der kommer en tour til Europa, skal jeg i billetkø, så de hysteriske unge i Balmain-køen foran H&M til sammenligning så pissecool og ligeglade ud. Og skal man så forvente sig nogle timer i himmerige i selskab med idolerne fra teenageårene?

Jeg tør godt spå om, at 
  • du kommer til at vente
  • du kommer til at betale en halv pension, din sjæl og din førstefødte for at se dem
  • Axl stadig er tyk og arrogant
  • de er fløjtende (som i "Patience") ligeglade. Verdens farligste band anbefaler noget new age, hvis ikke du kan lide lugten i bageriet
  • det bliver det hele værd!