lørdag den 25. februar 2017

Klam klamphugger

"Rasmus er sovet stille ind i nat". 

Sådan - og helt uden stavefejl, men efterfulgt af et hjerte og en flæbende emoji - skrev den såkaldte realitystjerne på facebook i januar, og kritikken fra følgerne af Singlelivretten kom prompte: 

Man må ikke foregive sin egen død. Heller ikke når det, som det efter eget udsagn var tilfældet her, var en joke, og for hovedpersonen er det uhensigtsmæssigt at komme i klammeri med dem, der ellers nærmest ukritisk forherliger hans eskapader.


I forvejen er der nemlig delte meninger om nordjyden, der ser bagdelen som fordel, og hans bramfri udtalelser har i visse kredse givet ham ry for at være pervers og klam.

Klamheden tager han med sig ind i sin webshop, hvor man kan købe t-shirts med friske tekster som "Bløder dåsen så brug måsen", "Orker ikke at lave flere damer", "Life is hard but my penis is harder" og "Numse say im a pussy destroyer" (sic! til hele lortet - hvis du trykker på linket ovenfor, får du aldrig rettet dine tæer ud igen).

Der er bestemt potentiale til at have en stand på Sindal Marked, men lige præcis her er de lokale vel eksperter i at bedømme, hvem der er klamphuggere. Måske løber Numse Rasmus' mund blot over med al den klamhed, som hjertet er fuldt af. 


Der kan være fordele ved at smede, mens jernet er varmt, men for den tidligere Singleliv-deltager har smedjen længe været kold som et sildebord.

Døden er måske lige drastisk nok, men når man forsøger at holde (single)liv i karrieren ved at synge "Krummes sang", er det på tide at holde en lang pause fra offentlighedens søgelys.