torsdag den 18. juni 2015

Guide til torsdag på Copenhell

I dag begynder Copenhell, og der er lækkerier på programmet allerede fra i eftermiddag. Vi lægger ud med dansk død.

16.15 - Pandæmonium
Konkhra


Næsten samtidig er der halvfemsertrip med Mina - tidligere Keith - Caputo i front. Hvis man er til Volbeat, skal man lytte til omkvædet i "Method of Groove". Hvis man er til Type O Negative, kan "The Stain Remains" anbefales, og hvis postgrungebandet Bush var bandet, du krængede følelserne ud til, kan du kaste dig over "Weeds".

16.30 - Hades
Life of AgonySenere bliver der skruet op for perversiteterne, når vi bliver "Fucked With a Knife".

19.00 - Hades
Cannibal CorpseSidste år bød på et glimrende comeback af Body Count, og når Ice-T går på scenen, gælder det om at pakke panseruniformen væk og undlade at være en "Evil Dick".

20.00 - Helviti
Body CountDe posede bukser og hoppestemningen bibeholdes lidt endnu.

21.15 - Hades
Suicidal Tendencies


Med en fin plade i bagagen skal det nok blive et glædeligt gensyn med maskeradebandet, der i februar indtog Forum.

22.30 - Helviti
Slipknot


Black Sabbath har ikke levet forgæves - de kan tilskrives æren for langt det meste, der overhovedet optræder på festivalen - men i firserne kom en fremragende bølge af doombands, som ramte den samme tunge dommedagsstemning, men samtidig drejet mod tidstypisk klassisk heavy metal. Det gjaldt blandt andre Pentagram, Trouble, Witchfinder General og Copenhell-aktuelle Saint Vitus.

23.00 - Pandæmonium
Saint Vitus


Når vi runder midnat, er der thrashfest på vej, når Exodus sender os ud i nattemørket med fræsende riffs - gerne fra debuten "Bonded by Blood" fra 1985.

00.15 - Hades
Exodus


Vi ses derude!