søndag den 14. november 2010

Fodboldfans

I eftermiddag har AGF spillet hjemmekamp mod Viborg FF i 1. division i fodbold. Det er et jysk lokalopgør af den slags, der godt kan blive dramatisk, og uden at have set kampen kan jeg forstå, der var mange afgørende situationer, der kunne diskuteres.


I forummet på bold.dk diskuteres der livligt, hvorvidt der var straffespark i overtiden til århusianerne, som resulterede i det afgørende mål. Nu er fodboldfans ikke kendt for at komme med de klogeste kommentarer på stadioner rundt omkring, og det samme bevises ofte i forskellige diskussionsfora.

Eksempelvis mener en bruger, at der klart var et lille straffe til Graulund i første halvleg.

Såfremt der er tale om et klart straffe, kan det aldrig betegnes som værende lille, og samtidig kan et lille straffe netop diskuteres og derfor næppe være klart!

En anden argumenterer imod det dømte straffespark i overtiden ved at sige, at målmanden takler BOLD, i ved nok den er lille og rund, da taklingen ikke var farlig for modspillerens helbred er det dermed at se som en ren takling..

Tilsyneladende er det mere afgørende, hvorvidt Dennis Høegh, som forseelsen blev begået imod, i morgen vågner op med lungebetændelse eller tilsvarende på baggrund af omtalte tackling, end om Høegh (ligesom bolden) bliver ramt i tacklingen fra Viborgs målmand.