onsdag den 7. december 2011

Børn er dumme og grimme

BT bragte i forgårs en artikel om en Facebookside, hvor gymnasielærere deler ud af deres oplevelser med elever, der siger noget ufrivilligt morsomt - til tider endog uintelligent. Lidt ligesom den spalte i Søndagsavisen, hvor de samme forældre uge efter uge bidrager med deres respektive øjestens åh så uimodståelige guldkorn.

Artiklens bagmand opfordrer til at diskutere, hvor vidt det er i orden at hænge elever ud - ingen dog med navn - på siden, og debatten går livligt for sig. 

"poul erik" (for hvem versaler ikke eksisterer) mener, at 'lærerne skal undervise og ikke lalle rundt på facebook', for indlæggene føjes naturligvis til siden midt i undervisningen, hvilket resulterer i, at 'det udbytte vi får af de mange lærere er blandt den dårligste undervisning i europa. har de overhovedet respekt for det arbejde de bliver betalt for,de må have en meget lav moral,' 

"poul erik"s lærer har i alt fald ikke formået at lære meget fra sig til hovedpersonen selv. Heller ikke at afslutte med punktum. Men kommaet indikerer måske, at han slet ikke er færdig? Vi venter endnu spændt.

Gymnasielærernes bidrag på Facebooksiden får nok fremstillet eleverne som dumme, men også Journalisthøjskolens undervisere har 'lav moral' og forsømmer at berige deres studerende med lærdom, mens de 'laller rundt' på de sociale medier.

Find en milliard fejl.