torsdag den 10. februar 2011

Morten Olsen vs. Egil Drillo Olsen

Olsenbanden spillede i går venskabskamp mod England, som blev tabt med 1-2. Længere nordpå spillede en anden Olsens tropper mod Polen og tabte 0-1.

Begge hold tabte testkampene i går, men den norske Olsen, som jeg er en af de få i den ganske verden, der har noget positivt at sige om, var omstillingsparat og ændrede sin taktik til anden halvleg, som det fremgår af interviewet i VG.

En lignende indstilling fra den danske Olsen ville komme vores landshold til gavn. Især til sidste års VM-slutrunde havde det været ønskværdigt med en brugbar plan B frem for principfast at holde ved noget, der øjensynligt ikke fungerer.

Den 26. marts mødes de to Olseners respektive udvalgte i en vigtig kvalifikationskamp, og vi må håbe, danskerne kan gøre dynamitdrengene kunsten efter og hive en storsejr med hjem fra fjeldene, som vi gjorde i kvalifikationen til VM i '86.Rent faktisk nåede Morten Olsen og Egil Olsen at mødes som spillere i en enkelt landskamp tilbage i 1970. Morten Olsen debuterede, og Egil var i landsholdsregi i karrierens efterår.Mødet i København vandt nordmændene med 1-0, men hvordan vil en tvekamp mellem de to se ud?

 vs.

I alt fald må vi håbe, isen er tøet lidt under den norske forårssol, når vi mødes til marts.